Styrelsen

FUST styrelse består av följande personer

Ouafa Fazzi Hafsia – Styrelseordförande

Soraya H. Contreras – Vice ordförande

Farid Hafsia – Kassör

Yaminna Nefzi – Sekreterare

Meriem Khechini – Ledamot

Fatma Khechini – Suppleant

 

One Response to Styrelsen

  1. Hej,

    Vilket fint arbete ni har lagt på denna gemenskap! Jag håller på att starta en tunisisk förening i Halmstad/ Halland. Här blir medlemmarna av blandad ålder. Jag kommer att informera om er förening och undrar om vi skulle kunna göra någon form av riksförbund för tunisiska föreningar samtitidgt som vi kan samla krafter att starta förenignar runt om i landet? Jag har möjlighet att arbeta fram detta då jag är anställd på ett studieförbund NBV (Nykterhetsrörelsens bildningsverksamhet) i Halland. Ni kan (tycker jag) söka upp den lokala avdelning i Stockholm och få hjälp med diverse aktviteteter (material, lokaler, föredragshållare, arvoden) allt kring er verksamhet.
    Nu vet jar att det är flera av tunisier hos oss som inte ens har röstat då informationen inte nått fram till dem. Det gör mig arg för jag vet att det bor många tunsier i Sverige och att många röster går till spillo på detta viset. Så jag satte mig och googlade och till slut fick fram info om er förening. Det bästa vore om vi kunde prata i tel, självfallet om ni är intresserade och tycker att detta låter intressant/givande. Jag hjälper gärna till at sprida info då jag har väldigt många kanaler som man kan använda si g av.
    Hör gärna av er!
    Amina Boullabi (bosnisk ursprungligen, gift med en tunsier) 0739-800757

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>