Medlemsinfo

Med den tunisiska bakgrunden i bagaget ser vi våra svensktunisiska medlemmar som en stor tillgång i det svenska samhället. Mångfald är nyckeln till framgång. Detta vill vi på FUST förstärka genom att tillvarata våra medlemmars intressen för den svensk-tunisiska kulturen.

Fust erbjuder dig bland annat:

Rabatter

Som medlem i FUST får du tillgång till ett varierat utbud av events, seminarier/föreläsningar samt informativa medlemsmöten gällande aktualiteter kring Tunisien/Sverige. Detta för att ge våra medlemmar mer glädje för pengarna.

Aktiviteter

Det finns alltid något på agendan. Allt från festligheter, nätverkskvällar till fotbollsturneringar. Vi vill att våra medlemmar kontinuerligt skall träffa och lära känna nya människor och ha roligt. Vi vill säkerställa att alla kan ta del av gemenskapen.

Inflytande

FUST är medlemmarnas röst inom alla beslutande råd. Detta är en betydande möjlighet till att göra din röst hörd genom föreningen i viktiga samhällsfrågor både i Tunisien och Sverige. Nyckeln till vår framgång är våra medlemmars inflytande!

Medlemskap

Medlemskapet kostar 100 SEK per år och innebär bl.a. att du blir röstbehörig till årsmötet som hålls en gång per år under januari månad. Du kan när som helst kontakta föreningen för stöd gällande frågor eller funderingar som rör Tunisien eller Sverige.

Så enkelt blir du medlem

Medlemskapet kostar 100 kr per år. För medlemskap skickar du ett mail info@fust.se med;

 • namn,
  personnummer (räcker med de första 6 siffrorna),
  postadress,
  mobilnummer och
  e-postadress.

En avi kommer att skickas hem till dig, men du är även välkommen att göra din betalning direkt till  plusgiro: 513254-3 där du anger för- och efternamn i meddelanderutan. Komplettera därefter med ett mail till oss med ovanstående information.

One Response to Medlemsinfo

 1. Mourad Nahdi says:

  hej,

  har betalt :) du kanske känner igen mig har varit med i träff i kista i sept.
  pers_num 810410-3737
  :-)
  hälsning,
  Mourad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>