Om FUST

Föreningen är unik i sitt slag och är den historiskt första registrerade tunisiska föreningen i Sverige. FUST startade år 2008 på initiativ av Ouafa Fazzi Hafsia och är en ideell förening med säte i Stockholm.

Med en helt ny sammansatt styrelse är målet med FUST att tillvarata sina medlemmars sociala, kulturella och samhälleliga intressen.

Vi inbjuder Dig som är tunisier/svensk i åldern 18 – 35 till att delta i föreningen. FUST kommer bland annat att anordna aktuella seminarier, upplysande studiebesök, spännande resor, underhållande fester, kulturomhuldande filmvisningar och idrottsverksamheter för de tävlingsinriktade.

FUST är i rörelse, ingen kunskap om Tunisien och dess kultur är konstant. Om du har synpunkter, tankar eller idéer på hur FUST kan utvecklas eller förbättras tveka inte att höra av dig till oss!

Vill Du vara med i föreningsarbetet eller ställa frågor till styrelsen är du välkommen att skriva till oss på info@fust.se.

Hemsidan är under utveckling och kommer att färdigställas inom kort!

Varma medelhavshälsningar!

FUST

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>